ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ

by/ Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ / 9 View / 08/07/2020

Το ηλεκτρονικό λογοτεχνικό περιοδικό «Ο Αναγνώστης» απονέμει στον σπουδαίο συγγραφέα το Μεγάλο Τιμητικό Βραβείο για το σύνολο του έργου του.

Ο Αλέξης Πανσέληνος θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους Έλληνες συγγραφείς με έργα που αντέχουν στον χρόνο και προσφέρουν εγγυημένη απόλαυση.
Στα Λογοτεχνικά Βραβεία 2020 του περ. «Ο Αναγνώστης» ο ήδη πολυβραβευμένος λογοτέχνης αποσπά το Μεγάλο Τιμητικό Βραβείο για το σύνολο του έργου του και την προσφορά του στην ελληνική γραμματεία.

«Αν οι “Ακυβέρνητες Πολιτείες” του Στρατή Τσίρκα χάραξαν τα περιγράμματα της μεγάλης αφηγηματικής λογοτεχνίας, τα μυθιστορήματα του Πανσέληνου πλάθουν με σιγουριά το σημερινό της πρόσωπο».
Αντώνης Κωτίδης, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

«Ο Αλέξης Πανσέληνος θεωρείται στην Ελλάδα από τους σημαντικότερους, αν όχι ο σημαντικότερος συγγραφέας σήμερα. Περιγράφεται σαν ένας ρεαλιστής ψυχολόγος, ως κατεξοχήν παρατηρητής της σύγχρονης κοινωνίας – αλλά με τα έργα του αποδεικνύεται κάτι πολύ περισσότερο από αυτά: ένας συγγραφέας με ολόλαμπρη φαντασία, ένας παθιασμένος παραμυθάς».
Linda Reisch, LISTEN