Η Αρλέτα “επιστρέφει” ξανά στη γειτονιά της – Το άγαλμα στα Εξάρχεια

by/ Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Αρλέτα “επιστρέφει” ξανά στη γειτονιά της – Το άγαλμα στα Εξάρχεια / 24 View / 16/06/2020

Στις 12 το μεσημέρι της επόμενης Κυριακής, στη συμβολή των οδών Ιουστινιανού και Καλλιδρομίου στα Εξάρχεια, στο μέρος που γεννήθηκε και έζησε η Αρλέτα που έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2017, οι φίλοι της θα συγκεντρωθούν για να κάνουν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματός της.

Η ίδια αποκαλούσε τα Εξάρχεια “πατρίδα” της και το άγαλμα έχει στηθεί στο μικρό παρκάκι ακριβώς απέναντι από το πατρικό της.

Το αίτημα για την τοποθέτηση του αγάλματος έγινε από μια ομάδα φίλων της που πήραν το πράσινο φως από το Δήμο Αθηναίων και θα συγκεντρωθούν για να δουν για πρώτη φορά το έργο που φιλοτέχνησε ο σημαντικός γλύπτης και συμφοιτητής στη Σχολή Καλών Τεχνών, της Αρλέτας, Κυριάκος Ρόκος, ενώ τα έξοδα για το μνημείο ανέλαβε η στενή της φίλη Άννα Σταματοπούλου.

Φυσικά ο Χρήστος Θηβαίος και ο Γιώργης Χριστοδούλου δε θα μπορούσαν παρά να τραγουδήσουν τα τραγούδια της Αρλέτας σε αυτή τη μικρή τελετή στη μνήμη της και για την επιστροφή στη γειτονιά της.