Όταν o Μπαλτάκος απειλούσε τη ΔΗΜΑΡ ότι η ΝΔ θα συνεργαστεί με τη Χρυσή Αυγή

by/ Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Όταν o Μπαλτάκος απειλούσε τη ΔΗΜΑΡ ότι η ΝΔ θα συνεργαστεί με τη Χρυσή Αυγή / 6 View / 13/10/2020

Το όχι και τόσο μακρινό 2014, η ΔΗΜΑΡ αποκάλυπτε ότι ο Μπαλτάκος απειλούσε με σχηματισμό νέας κυβέρνησης με τη στήριξη της Χρυσής Αυγής.

Ήταν Απρίλιος του 2014 όταν η ΔΗΜΑΡ «κάρφωνε» τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά για τις εκλεκτές σχέσεις που είχε η ΝΔ με τη Χρυσή Αυγή.

«Είχαμε ομολογημένο δημόσιο λόγο ότι “αν δεν ψηφίσετε εσείς της ΔΗΜΑΡ το τάδε νομοσχέδιο, δεν θα πέσει η κυβέρνηση διότι θα συνεργαστούμε με τη Χρυσή Αυγή”» δήλωνε ο Φώτης Κουβέλης.

Όπως ανέφερε τότε η ΔΗΜΑΡ, ο Τ. Μπαλτάκος «απειλούσε με σχηματισμό νέας κυβέρνησης με τη στήριξη της Χρυσής Αυγής».

«Σε μένα και στον Τσούκαλη το είχε πει ποιητικά “Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια”» σχολίασε σήμερα στο Twitter η Μαρία Γιαννακάκη που ήταν τότε βουλευτής στη ΔΗΜΑΡ, υπενθυμίζοντας τη στάση που κρατούσε τότε η ΝΔ.

Ωστόσο σήμερα η ΝΔ με επιχείρηση «αυτοξέπλυμα», με τη βοήθεια των φιλικών προς αυτήν ΜΜΕ, πανηγυρίζει για την καταδίκη των ναζί και επιχειρεί να απονείμει στον εαυτό της τις δάφνες.

Left.gr