Τηλεδιάσκεψη σήμερα του Αλέξη Τσίπρα με τον Κ. Μητσοτάκη

by/ Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τηλεδιάσκεψη σήμερα του Αλέξη Τσίπρα με τον Κ. Μητσοτάκη / 11 View / 16/03/2020

Μετά από πρωτοβουλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, και επικοινωνία του διευθυντή του Γραφείου του με τον ΓΓ του πρωθυπουργού, συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη μεταξύ του κ. Μητσοτάκη και του κ. Τσίπρα αύριο Δευτέρα, στις 6 μμ, όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Με πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του Συριζα κ. Καλογήρου επικοινώνησε με τον γ.γ. του πρωθυπουργού κ. Δημητριάδη, προκειμένου να οριστεί συνάντηση του κ. Μητσοτακη με τον κ. Τσίπρα, τη Δευτέρα, για ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού αλλά και κατάθεση προτάσεων συμβολής στην αντιμετώπιση της κρίσης από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη μεταξύ του κ. Μητσοτάκη και του κ. Τσίπρα τη Δευτέρα, στις 6 μμ.

Νωρίτερα, τρίωρη τηλεδιάσκεψη με συνεργάτες του και τομεάρχες του κόμματος, είχε σήμερα, σύμφωνα με κομματικές πηγές, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, για τα άμεσα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την πανδημία του κορονοϊού.

Ειδικότερα, η δέσμη μέτρων που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ να ληφθούν άμεσα αφορούν τρία επίπεδα:

την ενίσχυση της δημόσιας υγείας με ιατρικό προσωπικό,

τη στήριξη επιχειρήσεων και εργαζομένων,

τη χαλάρωση των δημοσιονομικών περιορισμών και

ένα γενναίο πρόγραμμα δημόσιας χρηματοδότησης που πρέπει να επιδιώξει η κυβέρνηση από το αυριανό Eurogroup για την συνολική θωράκιση της οικονομίας από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού.