Συνεδριάζει σήμερα και αύριο η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

by/ Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συνεδριάζει σήμερα και αύριο η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ / 8 View / 27/09/2019

Με τις τελευταίες λεπτομέρειες της σύνταξης του κειμένου που θα αποτελεί την Πολιτική Διακήρυξη της επόμενης μέρας του ΣΥΡΙΖΑ και η οποία θα ανακοινωθεί το βράδυ της Κυριακής από τον Αλέξη Τσίπρα κατά την ομιλία του στο φεστιβάλ της νεολαίας του κόμματος, ασχολήθηκε χθες η Πολιτική Γραμματεία της Κουμουνδούρου.

Την αρχική μορφή του κειμένου συνέταξε και παρουσίασε χθες στα μέλη της Π.Γ. ο Νάσος Ηλιόπουλος, ενώ η οριστική μορφή του θα γίνει γνωστή το πολύ έως αύριο μετά τις προσθήκες των παρατηρήσεων της τελευταίας στιγμής. Τους βασικούς άξονες της Διακήρυξης αναμένεται να τους περιγράψει ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, οι εργασίες της οποίας θα ολοκληρωθούν αύριο.

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν ότι βλέπουν την Πολιτική Διακήρυξη ως «ένα προσκλητήριο για την προσέλκυση νέων μελών», προσθέτοντας πως «μετά το φεστιβάλ ξεκινά μια ευρύτατη τρίμηνη καμπάνια, που θα περιλαμβάνει ανοιχτές συνελεύσεις σε όλη τη χώρα, με τον Αλέξη Τσίπρα να πηγαίνει σε όσο περισσότερες μπορεί».

Στην Πολιτική Γραμματεία, εκτός από τα οργανωτικά θέματα, έγινε μια ενημέρωση στην αρχή για τα πολιτικά θέματα επικαιρότητας, το θέμα της Novartis και το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Αμερική. Οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής, που θα πραγματοποιηθούν στο συνεδριακό κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής στη Συγγρού, ξεκινούν σήμερα το μεσημέρι στις 13.30, με την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.