Κύμα συμπαράστασης στην Φώφη Γεννηματά από τον πολιτικό κόσμο

by/ 0 Comments / 0 View / 13/10/2021

Η ανακοίνωση της Φώφης Γεννηματά για τη νέα περιπέτεια στην υγεία της και την αποχώρησή της από τη διεκδίκηση της προεδρίας του ΚΙΝ.ΑΛΛ. έφερε κύμα στήριξης και μηνυμάτων συμπαράστασης από τον πολιτικό κόσμο.

Μετά τη δήλωση της προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛΛ. οι δύο ανθυποψήφιοι για την αρχηγία εξέδωσαν ανακοινώσεις στήριξης με τον Ανδρέα Λοβέρδο να σημειώνει «είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος» και τον Νίκο Ανδρουλάκη να σημειώνει ότι αναστέλλει την προεκλογική του δραστηριότητα.

Ο Χάρης Καστανίδης από την πλευρά του ανέφερε «H σκέψη μας είναι μαζί της. Οι ευχές μας τη συνοδεύουν, είμαστε σίγουροι ότι θα κερδίσει και αυτή την περιπέτεια, την περιμένουμε να γυρίσει σύντομα κοντά μας».

Για την κυβέρνηση δήλωση έκανε ο Γιάννης Οικονόμου επισημαίνοντας: Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και να επιστρέψει ξανά δυνατή. Η σκέψη μας είναι κοντά της και στην οικογένειά της.

Ευχές για ταχεία ανάρρωση και μήνυμα συμπαράστασης προς την πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛΛ. από τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά τις ανακοινώσεις για τη νέα περιπέτεια της υγείας της.Φώφης Γεννηματά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εύχεται «να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία αυτή».

Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας υπογραμμίζει ότι «και αυτή τη μάχη θα την κερδίσει» σημειώνει μέσω Twitter ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στέλνοντας τις δικές του ευχές προς τη Φώφη Γεννηματά

efsyn.gr