«Κυβίστηση» από τον Γ. Βρούτση για το ασφαλιστικό των αγροτών

by/ Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Κυβίστηση» από τον Γ. Βρούτση για το ασφαλιστικό των αγροτών / 21 View / 21/11/2019

Ο κ. Βρούτσης, με αφορμή την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και το δημοσίευμα της «Αυγής» για τον διπλασιασμό των εισφορών των αγροτών, φαίνεται ότι έκανε κωλοτούμπα σήμερα καταγγέλοντας τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΑΥΓΗ για ανακρίβιες, παρόλο που ο υπουργός εχθές στην ΕΡΤ εξήγησε αναλυτικά και ξεκάθαρα για 7 ασφαλιστικές κατηγορίες στους μη μισθωτούς, με ελάχιστο τα 220 ευρώ.

Ειδικότερα, σήμερα δήλωσε πως «είναι απορίας άξιο, επίσης, πως ένα έντυπο υιοθετεί με τόση ευκολία τέτοιες ανακρίβειες, παραπλανώντας τους αναγνώστες του. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η «Αυγή» στην ίδια γραμμή, προαναγγέλλουν για λογαριασμό της κυβέρνησης και πριν ακόμα μιλήσει η κυβέρνηση, για το τι θα κάνουμε με το ασφαλιστικό των αγροτών. Τους λέμε, λοιπόν, ότι αυτά που λένε είναι εκτός πραγματικότητας και ότι έχουν υποπέσει σε μία ακόμα γκάφα ολκής, εξαπατώντας σκόπιμα τους αγρότες. Τους λέμε, επίσης, ότι θα διασυρθούν για άλλη μία φορά» δήλωσε ο υπουργός Εργασίας.

Στ. Αραχωβίτης: Η «κυβίστηση» είναι καλοδεχούμενη

Πρωτοφανές: Ο κ. Βρούτσης αποκαλεί ανεύθυνους και επιπόλαιους τους βουλευτές της ΝΔ!

Μετά τον σάλο, την αναστάτωση και την οργή που ξέσπασε στους αγρότες και συμπαρέσυρε βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας σε βροχή κατάθεσης ερωτήσεων, ο κ. Βρούτσης αυτοαναιρείται.

Είναι οι δηλώσεις του ιδίου στο κρατικό κανάλι της ΕΡΤ που μίλησε ξεκάθαρα για 7 ασφαλιστικές κατηγορίες στους μη μισθωτούς, με ελάχιστο τα 220 ευρώ, που δεν άφησε κανένα περιθώριο παρερμηνείας. Εκεί δεν μίλησε για « ευνοϊκό, καινοτόμο κλπ» ασφαλιστικό σύστημα αγροτών.

Σε κάθε περίπτωση, μετά τις αντιδράσεις και την ανάδειξη του τεράστιου ολισθήματος από τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΑΥΓΗ, η «κυβίστηση» είναι καλοδεχούμενη, έστω και αν αποφεύγει να αποκαλύψει τι σκοπεύει να κάνει.