ΚΙΝΑΛ: Nικητής του α’ γύρου ο Ν. Ανδρουλάκης, δεύτερος ο Γ. Παπανδρέου – Μεγάλος χαμένος ο Α. Λοβέρδος

by/ 0 Comments / 0 View / 06/12/2021

Στον β’ γύρο, την επόμενη Κυριακή 12/12, θα κριθεί η μάχη για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ. Ευρύ προβάδισμα του Νίκου Ανδρουλάκη στον α’ γύρο που διεξήχθη χθες, Κυριακή 5/12, καθώς συγκέντρωσε 37,7% των προτιμήσεων των 270 χιλιάδων ψηφοφόρων, έναντι 27,7% του Γιώργου Παπανδρέου, με τον οποίο θα αναμετρηθεί την επόμενη Κυριακή.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, παρ’ότι προβαλλόταν από φαβορί από πολλά ΜΜΕ δεν κατάφερε να νικήσει τον Γ. Παπανδρέου στη μάχη για τη δεύτερη θέση, συγκέντρωσε 25,9%, έμεινε τρίτος και δεν θα είναι υποψήφιος την επόμενη Κυριακή για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ. Καστανίδης, Γερουλάνος και Χρηστίδης έμειναν πολύ πίσω, με ποσοστά κοντά στο 3%.

Ωρα για συμμαχίες

Πλέον το ενδιαφέρον μεταφέρεται στιςσυμμαχίες και τις δηλώσεις υποστήριξης σε κάποιον από τους «μονομάχους» του β’ γύρου, με τα βλέμματα να στρέφονται φυσιολογικά στο αν θα στηρίξει ανοιχτά κάποιον από τους άλλους δύο υποψηφίους ο Ανδρέας Λοβέρδος. Μέχρι στιγμής, κανείς από τους τέσσερις υποψηφίους που δεν πέρασαν στον επόμενο γύρο δεν έχει δηλώσει την στήριξή του προς τον Ν. Ανδρουλάκη ή τον Γ. Παπανδρέου.

left.gr