Καταργούν την τηλεκατάρτιση μετά το φιάσκο

by/ Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καταργούν την τηλεκατάρτιση μετά το φιάσκο / 8 View / 22/04/2020

Όπισθεν ολοταχώς από την κυβέρνηση μετά από… διαπόμπευση αρκετών ημερών και έπειτα από τις αποκαλύψεις της «Εφ.Συν.» ● Πώς θα δοθούν τα 600 ευρώ στους επιστήμονες ● Τώρα ο Μητσοτάκης ζητά και… αξιολόγηση των ΚΕΚ.
Το άνευ προηγουμένου φιάσκο της κυβέρνησης και του υπουργείου Εργασίας ανάγκασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει εντολή για κατάργηση του προγράμματος τηλεκατάρτισης, λίγες μόλις ώρες μετά και τις αποκαλύψεις της «Εφημερίδας των Συντακτών».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού Εργασίας «αφού προηγήθηκε σχετική έρευνα με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, το πρόγραμμα οικονομικής στήριξης επιστημόνων με τηλεκατάρτιση καταργείται».

Παράλληλα, ο Γιάννης Βρούτσης, ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή να… ξεκινήσει «αξιολόγηση των Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης μέσω ενδελεχούς ελέγχου της ποιότητας των προγραμμάτων κατάρτισης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού».

Είχαν προηγηθεί αρκετές ημέρες όπου η κυβέρνηση δεχόταν σφυροκόπημα για το πρόγραμμα τηλεκατάρτισης, ενώ, σήμερα, η «Εφ.Συν.» έφερε στο φως περαιτέρω αποκαλύψεις.