Αλ. Τσίπρας: Δίνουμε έμφαση στους νέους για να τους δώσουμε την προοπτική να ονειρευτούν

by/ Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αλ. Τσίπρας: Δίνουμε έμφαση στους νέους για να τους δώσουμε την προοπτική να ονειρευτούν / 11 View / 19/05/2020

«Αυτή η γενιά βρίσκεται μπροστά στο μεγάλο κίνδυνο να δει να χάνονται σε πέντε μήνες, όσα κερδίσαμε σε πέντε χρόνια»

«Το βράδυ της Δευτέρας είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με νέες και νέους, να ακούσω τις αγωνίες τους και τις απόψεις τους για το μέλλον» σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στο πρώτο live event του isyriza.

«Μετά από την οικονομική κρίση, όπου οι νέοι άνθρωποι βίωσαν μια πραγματικότητα μεγάλων δυσκολιών, τώρα ξανά, αυτή η γενιά βρίσκεται μπροστά στο μεγάλο κίνδυνο να δει να χάνονται σε πέντε μήνες, όσα κερδίσαμε σε πέντε χρόνια. Αν το αφήσουμε αυτό να συμβεί, χωρίς να παρέμβουμε, θα μιλάμε για μια χαμένη γενιά» υπογραμμίζει ο Αλ. Τσίπρας σε μήνυμά του στο Faebook.

«Στη διαμόρφωση του προγράμματός μας δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο πιο δυναμικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, που είναι η νέα γενιά του τόπου μας. Για να μπορέσουμε να τους δώσουμε την προοπτική να ονειρευτούν και να σχεδιάσουν το μέλλον τους» καταλήγει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.