Έγγραφο στην Προανακριτική «δείχνει» μίζα 2,6 σε Παπασταύρου – Αναφορά σε Σαμαρά

by/ Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Έγγραφο στην Προανακριτική «δείχνει» μίζα 2,6 σε Παπασταύρου – Αναφορά σε Σαμαρά / 12 View / 23/06/2020

 

To σχετικό έγγραφο διαβιβάστηκε στην Προανακριτική Επιτροπή για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου. Καυτά ερωτήματα ζητούν απαντήσεις

Σύμφωνα με πηγές το έγγραφο δείχνει μίζα σε Παπασταύρου ενώ αναφέρεται το όνομα του Αντώνη Σαμαρά. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές από την Επιτροπή, ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας ζήτησε “να σταλεί επείγον έγγραφο στην Εισαγγελία Διαφθοράς  και να ρωτηθεί:”

Ποια υπόθεση ερευνά και ελέγχεται από την Εισαγγελία  Διαφθοράς;

Σε ποιο δικονομικό στάδιο βρίσκεται; Ποιοι είναι οι ευνοημένοι;

Με λίγα λόγια : ποιοι τα πήραν “;

Για φθηνό αντιπερισπασμό μιλούν πηγές από την Επιτροπή:  “Την ώρα που ακούμε για μίζα 2,6 εκατ σε πρώην πρωθυπουργό της ΝΔ μέσω στενού του συνεργάτη ο οποίος είναι και στενός συνεργάτης του Μιωνή, η ΝΔ επιχειρεί φθηνό αντιπερισπασμό με παράνομα κατατεθείσα ηχογραφημένη συνομιλία.”

“Η γνησιότητα της οποίας δεν ελέγχθηκε καν από καμία δημόσια Αρχή. Όσοι αντιπερισπασμοί και αν επιχειρηθούν παραμένει επίμονο το ερώτημα στο οποίο καλείται να δώσει απαντήσεις η ΝΔ . Για ποιο λόγο  αναμειγνύεται το όνομα Σαμαρά σε έγγραφο της δικογραφίας;”