Τίτλοι τέλους και τυπικά για την ιστορική Χαλυβουργική

by/ Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τίτλοι τέλους και τυπικά για την ιστορική Χαλυβουργική / 16 View / 02/01/2020

Τίτλοι τέλους για την ιστορική Χαλυβουργική της οικογένειας Αγγελόπουλου, καθώς, τη Δευτέρα ολοκληρώθηκε η εθελουσία αποχώρηση των τελευταίων εργαζομένων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή», στις 30 Δεκέμβρη  οι τελευταίοι 220 εργαζόμενοι και στελέχη της εταιρείας εισέπραξαν τα ποσά της εθελουσίας εξόδου, ύψους 6 εκατ. ευρώ, για δεδουλευμένα και αποζημιώσεις με πλήρη κάλυψη από τον βασικό μέτοχο της εταιρείας, Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις μπαίνει και τυπικό τέλος για την Χαλυβουργική, η οποία εδώ και τρία χρόνια δεν παρήγαγε τίποτα.

Η υπόθεση της Χαλυβουργικής είχε δημιουργήσει ενδοοικογενειακή κόντρα μεταξύ του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου και των γιων του, Παναγιώτη και Γιώργου.

Σύμφωνα, ακόμη, με την «Καθημερινή» τα χρέη προς τις πιστώτριες τράπεζες ξεπερνούν τα 400 εκατομμύρια ευρώ, ενώ δεν έχει οφειλές προς το Δημόσιο πέρα από ένα ποσό της τάξης των 2,5-3 εκατομμυρίων ευρώ για την καταβολή του οφειλόμενου φόρου μισθωτών υπηρεσιών του προγράμματος εθελούσιας εξόδου και των σχετικών εισφορών προς ασφαλιστικά ταμεία. Το ποσό αυτό εξετάζεται να καλυφθεί από την πώληση άμεσα ρευστοποιήσιμων περιουσιακών στοιχείων που διαθέτει η Χαλυβουργική.