Φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ.: Δημοσιογράφος ο… αεροπειρατής της TWA – Αφέθηκε ελεύθερος

by/ Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ.: Δημοσιογράφος ο… αεροπειρατής της TWA – Αφέθηκε ελεύθερος / 8 View / 25/09/2019

Σε φιάσκο κατέληξε τελικά η σύλληψη του «αεροπειρατή της TWA» στη Μύκονο, καθώς ο 65χρονος Λιβανέζος δεν είναι καταζητούμενος τρομοκράτης, αλλά δημοσιογράφος!

Ο 65χρονος Λιβανέζος είχε συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη όταν έφτασε στη Μύκονο με κρουαζιερόπλοιο. Τότε, κατά τη διάρκεια των ελέγχων στα διαβατήρια, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., είχε προκύψει ότι τα στοιχεία του ήταν τα ίδια με εκείνα του καταζητούμενου από τις γερμανικές Aρχές, οι οποίες έχουν εκδώσει και ένταλμα σε βάρος του για την αεροπειρατεία του ‘85 σε πτήση της TWA, καθώς και για απαγωγή δύο χρόνια αργότερα.

Ο συλληφθείς, από την πρώτη στιγμή, επέμενε ότι είχε γίνει λάθος. Οι λιβανικές Aρχές έκαναν και διάβημα στην ελληνική πρεσβεία στη Βηρυτό και παρέδωσαν έγγραφο που επιβεβαιώνει τα λεγόμενά του: πως καμία σχέση δεν έχει με την αιματηρή αεροπειρατεία που σόκαρε τον κόσμο πριν από 34 χρόνια. Πρόκειται για έναν έγκριτο δημοσιογράφο του Λιβάνου…

Ο 65χρονος φιλοξενείται πλέον με μέριμνα των ελληνικών Αρχών σε ξενοδοχείο της Σύρου, προκειμένου να ηρεμήσει και να ξεκουραστεί από την ταλαιπωρία που έχει υποστεί.

πηγη:ethnos