ΣΥΡΙΖΑ / Κάλεσμα υπέρ της ειρήνης στην ρώσικη πρεσβεία

by/ 0 Comments / 1 View / 25/02/2022

ΟΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία καταδικάζει απερίφραστα τις πολεμικές επιχειρήσεις που από το πρωί της Πέμπτης διεξάγει η Ρωσική Ομοσπονδία στην Ουκρανία, που παραβιάζουν την εδαφική ακεραιότητα και κυριαρχία της χώρας, καλώντας την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα, μαζί με τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ σε συγκέντρωση έξω από την Ρωσική Πρεσβεία.

Με κεντρικό σύνθημα «Όχι στον Πόλεμο, ΝΑΙ στην ειρήνη, καμιά εμπλοκή της χώρας σε επιχειρήσεις» καλεί στη συγκέντρωση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ παράλληλα τονίζει ότι η Ε.Ε. πρέπει να αξιοποιήσει κάθε διπλωματικό μέσο για να εξασφαλιστεί η ειρήνη και να επανέλθουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

«Παράλληλα, πρέπει κάθε μέριμνα να ληφθεί για στήριξη της Ελληνικής Κοινότητας και των Ελλήνων πολιτών που διαμένουν στην Ουκρανία» τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Η ρωσική πρεσβεία βρίσκεται στην οδό Νικηφόρου Λύτρα 28, στο Ψυχικό. Για την διευκόλυνση της μετακίνησης θα υπάρχουν 2 πούλμαν που θα ξεκινήσουν στις 17:00 από την πλατεία Κουμουνδούρου.

Αναλυτικά το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπέρ της ειρήνης στην ρώσικη πρεσβεία

Όχι στον Πόλεμο, ΝΑΙ στην ειρήνη

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία καταδικάζει απερίφραστα τις πολεμικές επιχειρήσεις που από το πρωί της Πέμπτης διεξάγει η Ρωσική Ομοσπονδία στην Ουκρανία, που παραβιάζουν την εδαφική ακεραιότητα και κυριαρχία της χώρας.

Η ΕΕ πρέπει να αξιοποιήσει κάθε διπλωματικό μέσο για να εξασφαλιστεί η ειρήνη και να επανέλθουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Παράλληλα, πρέπει κάθε μέριμνα να ληφθεί για στήριξη της Ελληνικής Κοινότητας και των Ελλήνων πολιτών που διαμένουν στην Ουκρανία.

Όχι στον Πόλεμο, ΝΑΙ στην ειρήνη , καμιά εμπλοκή της χώρας σε επιχειρήσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ καλούν σε συγκέντρωση υπέρ της ειρήνης έξω από την Ρώσικη πρεσβεία την Παρασκευή 25/2/2022 στις 18:00 (Νικηφόρου Λύτρα 28, Ψυχικό)

avgi.gr