Στο «κόκκινο» Αττική και Θεσσαλονίκη – Αυξήθηκαν οι διασωληνωμένοι

by/ Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Στο «κόκκινο» Αττική και Θεσσαλονίκη – Αυξήθηκαν οι διασωληνωμένοι / 7 View / 20/08/2020

Συνεχίζεται η ραγδαία διασπορά του κορονοϊού με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει για ακόμη μια ημέρα τριψήφιο αριθμό περιστατικών. Έκτακτα μέτρα σε Μύκονο και Χαλκιδική. Δεύτερο γηροκομείο στη Θεσσαλονίκη εστία της πανδημίας.

Σταθερά πάνω από τα 200 είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορονοϊού στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με τον απολογισμό του ΕΟΔΥ το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 217 νέα περιστατικά εκ των οποίων τα 16 εντοπίστηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας μας. Στο «κόκκινο» παραμένουν Αττική και Θεσσαλονίκη με 89 και 44 κρούσματα αντίστοιχα. Δύο ακόμη συμπολίτες μας έχασαν τη ζωή τους ανεβάζοντας συνολικά τον αριθμό των ανθρώπων που κατέληξαν εξαιτίας του Covid-19 σε 235. Ο αριθμός των θυμάτων, μέσα σε μια εβδομάδα, αυξήθηκε κατά 19 άτομα. Αύξηση παρουσιάζει και ο αριθμός των διασωληνωμένων σε ΜΕΘ. 28 ασθενείς νοσηλεύονται σήμερα, αυξημένοι κατά τρεις σε σχέση με χθες.