Έφεση κατέθεσε ο φυγόποινος Χρήστος Παππάς

by/ Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Έφεση κατέθεσε ο φυγόποινος Χρήστος Παππάς / 3 View / 27/10/2020

Εξαφανισμένος παραμένει ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, που δεν λέει να παραδοθεί, ούτε έχει εντοπιστεί από την αστυνομία για να συλληφθεί από την περασμένη Πέμπτη, όταν το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τού επέβαλε ποινή κάθειρξης 13 ετών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Ωστόσο, ο καταδικασθείς κατέθεσε σήμερα έφεση ενάντια στην παραπάνω απόφαση μέσω του συνηγόρου του, Περικλή Σταυριανάκη, ο οποίος εξακολουθεί να υποστηρίζει πως δεν γνωρίζει πού βρίσκεται ο πελάτης του.

Όταν ο δικηγόρος ρωτήθηκε εάν ο Παππάς πρόκειται να παραδοθεί, απάντησε πως μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει ότι ο εντολέας του σκοπεύει να αλλάξει προθέσεις, αφήνοντας να εννοηθεί πως στόχο του δεύτερου αποτελεί να μην παρουσιαστεί πριν την εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό.

Σημειώνεται πως το δικαστήριο αποφάσισε να μην έχει ανασταλτική δύναμη η έφεση των περισσότερων από τους ενόχους, και ειδικά για το σύνολο της διευθυντικής ομάδας της εγκληματικής οργάνωσης.

Όπως γράφει η Εφημερίδα των Συντακτών , η διαφυγή του υπαρχηγού της Χ.Α. φαίνεται να έγινε με εντολή του Νίκου Μιχαλολιάκου, ενώ προφανώς ο πρώτος έχει αναλάβει το καθήκον να ανοίξει τους δρόμους διαφυγής και του ίδιου του αρχηγού, όταν κάτι τέτοιο καταστεί δυνατόν.

Efsyn.gr