Στις 29 – 30 Μαρτίου ο επόμενος γύρος των Ρώσο – Ουκρανικών διαπραγματεύσεων στην Τουρκία

by/ 0 Comments / 0 View / 28/03/2022

Ο επόμενος γύρος των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία θα πραγματοποιηθεί στις 29-30 Μαρτίου, δήλωσε στο Telegram ο Βλαντιμίρ Μεντίνσκι, βοηθός του Προέδρου της Ρωσίας.

«Σήμερα, πραγματοποιήθηκε ένας ακόμη γύρος διαπραγματεύσεων με την Ουκρανία μέσω τηλεδιάσκεψης. Αποφασίστηκε  να συναντηθούμε διά ζώσης  στις 29-30 Μαρτίου”, έγραψε ο Μεντίνσκι που ηγείται της ρωσικής αντιπροσωπείας.

Αντιπροσωπείες της Ρωσίας και της Ουκρανίας θα συναντηθούν από αύριο Δευτέρα στην Τουρκία για ένα νέο γύρο πρόσωπο με πρόσωπο διαπραγματεύσεων, ανακοίνωσε σήμερα ο Νταβίντ Αρακχάμια, ένας εκ των Ουκρανών διαπραγματευτών.

«Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών σήμερα, μέσω τηλεδιάσκεψης, αποφασίστηκε να διεξαχθεί ο επόμενος γύρος, πρόσωπο με πρόσωπο, στην Τουρκία, από τις 28 έως τις 30 Μαρτίου», έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook.

Ένας γύρος κατ’ ιδίαν διαπραγματεύσεων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας είχε διεξαχθεί στις 10 Μαρτίου, στην Τουρκία, στην Αττάλεια, μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών, χωρίς να καταλήξει σε απτά αποτελέσματα.

politicus.gr