Χρυσοί μισθοί στα golden boys – Ακυρώνουν την αύξηση στον κατώτατο μισθό

by/ Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χρυσοί μισθοί στα golden boys – Ακυρώνουν την αύξηση στον κατώτατο μισθό / 20 View / 02/05/2020

“Η κυβέρνηση ορίζει μισθό 8134 ευρώ στα Golden Boys” και για άλλη μια φορά αναιρεί τις εξαγγελίες της ματαιώνοντας την αύξηση του κατώτατου μισθού που για το 2020

Να σημειωθεί ότι ο Κωστής Χατζηδάκης βράδυ παραμονής της Πρωτομαγιάς έφερε τη ρύθμιση στην Βουλή για τα golden boys για να περάσει εν κρυπτώ και όσο γίνεται απαρατήρητη. Τις υπέρογκες αυξήσεις είχε καταγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ είχε καταθέσει και σχετική ερώτηση στην Βουλή.

Η αύξηση στους μισθούς από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν το 2019 στο 11% για τον κατώτατο και 25% στους νέους με πλήρη κατάργηση του υποκατώτατου που είχε θεσπίσει η κυβέρνηση Σαμαρά.

“Η Κυβέρνηση συνεχίζει να δίνει πολλά στους λίγους και τίποτα στους πολλούς” σχολιάζει ο Εργατολόγος Διονύσης Τεμπονέρας .

“Την ώρα που η κυβέρνηση ορίζει μηνιαίο μισθό 8.134 ευρώ για τα golden boys των ΔΕΚΟ(νομοσχέδιο Υπουργείου Περιβάλλοντος), με το άρθρο 14 της σημερινής Π.Ν.Π. (2.5.2020), ματαιώνει την εξαγγελθείσα για το 2020 αύξηση του κατώτατου μισθού, με τον οποίο αμείβονται 700.000 εργαζόμενοι!
Η Κυβέρνηση συνεχίζει να δίνει πολλά στους λίγους και τίποτα στους πολλούς!”

Ακύρωση της αύξησης του κατώτατου μισθού για το 2020, μειώσεις μισθών 50%

Η κυβερνηση οριζει μισθό 8134 ευρω στα Golden Boys ενώ με ΠΝΠ ξημερώματα Σαββάτου ακυρώνει την αύξηση του κατώτατου μισθού όπως ενημέρωσε ο συντάκτης της ΑΥΓΗΣ Ανδρέας Πετρόπουλος.

Με ΠΝΠ ξημερωματα Σαββατου ματαιώνει την εξαγγελθείσα αυξηση του κατωτατου μισθου για το 2020.”

“Και επεκτείνει την εκ περιτροπής εργασία, μειωνοντας στο 50% όλους τους μισθούς.”

avgi.gr