Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές προς την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και την Στρατιωτική Ηγεσία του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής

by/ Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές προς την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και την Στρατιωτική Ηγεσία του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής / 50 View / 21/12/2018

 

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές από τη Φιλαρμονική του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, άκουσαν σήμερα η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλλαν επίσης η Βυζαντινή Χορωδία του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. υπό την καθοδήγηση του ιερέα του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Ανθυποπλοιάρχου Λ.Σ. Δημήτριου Βαρσαμίδη, ενώ ακολούθησε χορευτική επίδειξη από τον Χορευτικό Σύλλογο Δήμου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη με τη συμμετοχή του 6ου Γυμνασίου Νίκαιας.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης αφού ευχαρίστησε τη Φιλαρμονική, τη Βυζαντινή Χορωδία του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τους, δήλωσε: « Σας εύχομαι υγεία, χαρά και ευτυχία. Να είστε γεροί, δυνατοί και δυνατές. Καλά Χριστούγεννα. Και εύχομαι ο καθένας και η καθεμία χωριστά και όλοι μαζί να έχουμε τις καλύτερες δυνατές μέρες μετά τα Χριστούγεννα».

Μετά το πέρας της τελετής, ο Υπουργός και ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Διονύσιο Τεμπονέρα, τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Χρήστο Λαμπρίδη, τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Λ.Σ. Σταμάτιο Ράπτη, τον Α’ Υπαρχηγό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ. Θεόδωρο Κλιάρη και το Β’ Υπαρχηγό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ. Αθανάσιο Ντούνη, χαιρέτησαν και αντάλλαξαν ευχές με στελέχη του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. και με το πολιτικό προσωπικό του Υπουργείου.