Μήνυμα του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής προς τους Έλληνες Ναυτικούς για τη γιορτή του Αγίου Νικολάου.

by/ Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μήνυμα του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής προς τους Έλληνες Ναυτικούς για τη γιορτή του Αγίου Νικολάου. / 32 View / 06/12/2018

Ακολουθεί  το μήνυμα του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής , κ. Φώτη Κουβέλη  προς τους Έλληνες Ναυτικούς για τη γιορτή του Αγίου Νικολάου.

“Με την ευκαιρία της σημερινής γιορτής του Αγίου Νικολάου προστάτη των ναυτικών, θέλω να ευχηθώ σε όλους τους Έλληνες ναυτικούς προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευημερία.

 

Η κυβέρνηση, αναγνωρίζοντας τη συμβολή της ελληνικής ναυτοσύνης στην ανάπτυξη και στην ευημερία της χώρας εργάζεται εντατικά για την κατοχύρωση  των εργασιακών δικαιωμάτων των ναυτικών και την εφαρμογή των κανόνων ασφαλείας και υγιεινής στα πλοία. Ενθαρρύνει παράλληλα την εφαρμογή τα εμπλεκόμενα μέρη να προχωρήσουν  στην υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας. Δρομολόγησε ακόμη περισσότερους και ποιοτικότερους ελέγχους στα πλοία για την αντιμετώπιση της ανασφάλιστης εργασίας και για την προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων των ναυτικών μας.

 

Εύχομαι σε όλους και σε όλες χρόνια πολλά, καλά ταξίδια και καλή επιστροφή στην  πατρίδα”.

 

Φώτης Κουβέλης