Στο Ηράκλειο η έκθεση του βραβευμένου φωτογράφου Άρη Μεσσήνη με θέμα «War in Peace»

by/ Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Στο Ηράκλειο η έκθεση του βραβευμένου φωτογράφου Άρη Μεσσήνη με θέμα «War in Peace» / 21 View / 18/01/2017

Τον πολυβραβευμένο φωτορεπόρτερ κ. Άρη Μεσσήνη δέχτηκε στο γραφείο του στην Λότζια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός. Ο κ. Μεσσήνης βρέθηκε στο Ηράκλειο για τα εγκαίνια της έκθεσής του «War in Peace – Πόλεμος σε ζώνη ειρήνης», τα οποία πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 11 Ιανουαρίου στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Άρη Μεσσήνη που διάλεξε το Ηράκλειο για να παρουσιάσει για πρώτη φορά την έκθεσή του στην Ελλάδα. Και θέλω να τον ευχαριστήσω επίσης, διότι με τις φωτογραφίες του ανοίγει ένα “παράθυρο” ώστε να αντιληφθούν όσοι δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη, την ανθρώπινη διάσταση του προσφυγικού δράματος, την οποία οφείλουμε να μην ξεχνάμε ποτέ» δήλωσε μετά την συνάντηση ο Δήμαρχος.

Ο κ. Μεσσήνης από την πλευρά του, αφού εξέφρασε την χαρά του για την παρουσία του στο Ηράκλειο, τόνισε: «Στόχος μου είναι η έκθεση να έχει και διδακτικό χαρακτήρα.  Μόνο με την σωστή ενημέρωση μπορούμε να νικήσουμε την ξενοφοβία και ελπίζω ότι οι φωτογραφίες μου μπορούν να βοηθήσουν, έστω και λίγο, προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση».

Η έκθεση θα διαρκέσει έως 27 Ιανουαρίου και  διοργανώνεται από τον Δήμο Ηρακλείου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.