Με συναυλία του Μανώλη Μητσιά η αυγουστιάτικη πανσέληνος στο Μουσείο της Ακρόπολης

by/ Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Με συναυλία του Μανώλη Μητσιά η αυγουστιάτικη πανσέληνος στο Μουσείο της Ακρόπολης / 28 View / 27/07/2017

Οσοι βρεθούν στο Μουσείο της Ακρόπολης το βράδυ της 7ης Αυγούστου (στις 9 μμ.) θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν συναυλία του Μανώλη Μητσιά και της ορχήστρας του, κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι.

Συναυλία του Μανώλη Μητσιά και της ορχήστρας του φιλοξενεί το Μουσείο Ακρόπολης την Δευτέρα 7 Αυγούστου (στις 21.00), προσκαλώντας τους επισκέπτες του να απολαύσουν κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι αγαπημένες μελωδίες μεγάλων Ελλήνων συνθετών (Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Ξαρχάκος, Μικρούτσικος, Κηλαηδόνης, Λεοντής, Μούτσης κ.ά.).

Την ημέρα αυτή, το Μουσείο θα λειτουργήσει όπως κάθε Δευτέρα από τις 8 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Ωστόσο, από τις 8 το βράδυ έως τα μεσάνυχτα, το Μουσείο θα είναι και πάλι ανοιχτό με ελεύθερη είσοδο για τους επισκέπτες, δίνοντας τους την ευκαιρία να περιηγηθούν στις μόνιμες συλλογές αλλά και στην περιοδική έκθεση «εmotions, ένας κόσμος συναισθημάτων».