Ακροδεξιό κρεσέντο Αμβρόσιου: «Απεσταλμένοι κατακτητές οι δήθεν μετανάστες»

by/ Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ακροδεξιό κρεσέντο Αμβρόσιου: «Απεσταλμένοι κατακτητές οι δήθεν μετανάστες» / 21 View / 26/01/2017

Μέσα από το προσωπικό του blog ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος εξαπολύει νέα ρατσιστική επίθεση στους κατατρεγμένους πρόσφυγες και τα παιδιά τους ενώ πιστός στις ακροδεξιές του εμμονές βλέπει παντού εχθρούς του χριστιανισμού αλλά και πιθανότητα… υποδούλωσης από τους «κατακτητές Μουσουλμάνους»!

Ο Μητροπολίτης σε μια ακόμη ανάρτηση – ντροπή χρησιμοποιεί ακραίο λόγο μίσους που ουδεμία σχέση έχει με την χριστιανική αγάπη. Στοχοποιεί τους μετανάστες, προαναγγέλλει εθνικο… αφανισμό και καλεί σε λαικό ξεσηκωμό!

«Το Κράτος προσπαθεί να εντάξει τα παιδιά των μεταναστών-κατακτητών μας στα Δημόσια Σχολεία. Άλλοι Έλληνες γονείς αρνούνται να το αποδεχθούν και άλλοι το αποδέχονται! Τα δεινά άρχισαν ήδη. Εν τω μεταξύ οι δήθεν μετανάστες, στην ουσία όμως απεσταλμένοι κατακτητές, άρχισαν ήδη την εγκληματική δράση τους! Επιτίθενται, κλέβουν, τραυματίζουν ή και φονεύουν αθώους Έλληνες πολίτες» γράφει ο Αμβρόσιος.

Και συνεχίζει: «Παράλληλα το άθεο Κράτος και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η οποία απροκάλυπτα πλέον προωθεί την αθεΐα, ετοιμάζει πυρετωδώς το μεγάλο Τζαμί στην περιοχή του Βοτανικού! Κτίζεται με χρήματα του Έλληνας φορολογουμένου! Τι και εάν ο Λαός αντιδρά; Η Χριστιανική Ορθόδοξος Εκκλησία βάλλεται, αλλ’ ο Ισλαμισμός ενισχύεται! (…)

Η κατάσταση είναι τραγική! Η Ελλάδα μας από-χριστιανίζεται! Ο Χριστός διώκεται! Ο Ελληνοχριστιανικός πολιτισμός αφανίζεται! Αντιθέτως οι Μουσουλμάνοι ισχυροποιούνται! Και όχι μόνον αυτό, αλλά και άρχισαν πια να βεβηλώνουν τους ιερούς Ναούς μας! Ληστεύουν ή και κατακαίουν – καταστρέφουν ναούς των Ορθοδόξων».

Ο Μητροπολίτης δεν παραλείπει να καλέσει σε… λαϊκό ξεσηκωμό για «την σωτηρία της πατρίδας»

Θα το επαναλάβω: Ξυπνήστε! Συνέλθετε! Στοχασθείτε! Σηκωθείτε από τον καναπέ της ραστώνης! Αναλάβετε τις ευθύνες σας! Σε λίγα χρόνια θα είμαστε ξένοι στον τόπο μας! Άλλοι θα κυβερνούν τον τόπο μας! Η Ελληνοχριστιανική Αγωγή θα είναι αντικείμενο των ερευνητών της ιστορίας! Η Ελλάδα θα αποτελεί παρελθόν!