Την υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές του 2017 ανακοίνωσε ο πρ. πρόεδρος της Γαλλίας Ν. Σαρκοζί

by/ Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Την υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές του 2017 ανακοίνωσε ο πρ. πρόεδρος της Γαλλίας Ν. Σαρκοζί / 19 View / 22/08/2016

O πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά του στις προκριματικές εκλογές της Δεξιάς ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2017, σε μηνύματα που ανήρτησε σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης προδημοσιεύοντας ένα απόσπασμα από το βιβλίο του που θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη.

«Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2017. Η Γαλλία απαιτεί να της δώσουμε τα πάντα» έγραψε ο πρώην πρόεδρος της χώρας (2007- 2012) σε αυτό το βιβλίο που έχει τίτλο “Tout pour la France” (Όλα για τη Γαλλία).

«Ένιωσα ότι είχα τη δύναμη να ηγηθώ αυτής της μάχης σε μια ταραγμένη περίοδο στην ιστορία μας» υπογράμμισε ο ίδιος στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook.

«Αυτό το βιβλίο είναι το σημείο εκκίνησης» σχολιάζει επιπλέον ο Σαρκοζί στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, όπου αναρτήθηκε το κείμενο της ανακοίνωσής του.